Project news

Izobraževanje s področja finančne pismenosti za uporabnike

Izobraževanje s področja finančne pismenosti za uporabnike

by Milena Bon -
Number of replies: 0

Od 13. septembra do 1. oktobra 2021 je v Sloveniji potekala prva pilotna izvedba izobraževanja za uporabnike splošnih knjižnic. Tečaj smo izvajali knjižničarji izvajalci splošnih knjižnic, ki so pred tem opravili izobraževanje v NUK. Izvajali smo ga na daljavo. Udeleženci so bili s tečajem zelo zadovoljni in so to izrazili v svojih sporočilih.

"Izobraževanje je bilo zame koristno, izvedela sem nekaj novih stvari na področju dedovanja, dobila nekaj smernic glede pravic potrošnikov in kreditiranja. Izobraževanje je bilo zame zelo dobro pripravljeno in tudi sami predavatelji ste bili zelo dobro izbrani. Všeč mi je bil vaš način podajanja vsebine, pa tudi, da smo se srečevali preko zooma.

Hvala za tako dobro izobraževanje in prijetno druženje. Upam, da se še srečamo. Uspešno delo vam želim in lep pozdrav, Alenka"

Najprej se vam moram ponovno zahvaliti za možnost sodelovanja na izobraževanju. Bilo je zelo zanimivo, saj ste nas na zelo profesionalni način seznanili z osnovami in le te še  poglobili. Veliko sem izvedela!  Bi se pa želela  opismenjevati še naprej na tem področju, pa tudi na drugih, ki jih organizira knjižnica preko zooma. Hvala za vse poslane opomnike in linke, lepo ste poskrbeli za nas. Upam, da se bomo kdaj srečali tudi v živo. Lep pozdrav pa lep dan kljub dežju Meta"

Udeleženci tečaja.

Udeleženci tečaja